True
Talentenjacht.TV - TV kijken via internet, de beste Talentenjacht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

21-04-2024
Adieu God?
Adieu God?: Afl. 7

Tijs van den Brink gaat in gesprek met zijn voormalige EO-collega Renze Klamer, die inmiddels bij RTL4 zijn eigen talkshow heeft. Sinds Renze niet meer naar de kerk gaat, heeft hij een grote allergie voor kerkgangers die tegen hem zeggen dat ze voor hem zullen bidden. Daarin hoort hij dat iemand de waarheid in pacht denkt te hebben. Zelf heeft hij ook een periode gedacht te weten hoe de wereld in elkaar zit. Hij ziet dat nu als een nare versie van zichzelf. Het verhaal van het christendom vond hij lange tijd aantrekkelijk, maar inmiddels voelt hij zich buiten de kerk gelukkiger.







De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 13

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 112 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 april, 22:36 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma







NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 15

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



2Doc Kort
2Doc Kort: Afl. 2

Lucky Boy is een term die met name in de hulpverlening wordt gebruikt voor de mythe dat een man altijd zin heeft in seks en 'elke ervaring is meegenomen'. Lucky Boys vertellen voor het eerst hun verhaal over hun ongewenste, seksuele ervaring voor de camera.





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Wat betekenen de miljarden uit de VS voor de oorlog in Oekraïne? We spreken Ihor Zhovkva, een van de belangrijkste stafchefs van Zelensky, en Rusland-correspondent Geert Groot Koerkamp. * Tekort donororganen. Mensen met een migratieachtergrond geven minder vaak toestemming voor orgaandonatie in het donorregister. De angst is dat patiënten uit deze groepen hierdoor langer moeten wachten op een transplantatie. * Gemeente Amsterdam heeft de terrasbelasting flink omhoog gegooid. Klanten worden mogelijk de dupe, als cafés die kosten doorberekenen in hun prijzen. Terraseigenaren in bijvoorbeeld Den Haag betalen helemaal geen belasting. Hoe kan dat?



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 7

In Museum de Fundatie bekijkt Jaap Polak een ketting met tijgernagels. De grootvader van de eigenaar heeft deze gekregen van zijn goede vriend Suparto, later Mangkunegara VII, vorst op Java. Hoeveel is dit waard? Wim Bouwman neemt twee beeldjes van ruiters op paarden onder de loep in het Cobra Museum. De voorwerpen komen uit de Han-dynastie. Deze werden in graven gezet om de overledene te vergezellen. De verzameling folders in het Drents Museum blijkt bijzonder. Daarnaast een flesje uit de 1e eeuw na Chr. in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam en in het Nationaal Militair Museum Soest een schilderij met daarop een koffie- en theewinkel.





Metropolis
Metropolis: Afl. 7

Beter een goede buur dan een verre vriend. In Maleisië gebruiken ze paarden om de buurt leuker en veiliger te maken: overdag spelen de kinderen ermee en 's avonds patrouilleren bewoners te paard om criminaliteit tegen te gaan. In het Spaanse dorp Coria del Rio is weinig te beleven. Daarom zijn inwoners heel blij met Juan, die met muziek door de straten rijdt en de boel een beetje opvrolijkt. Edir is in Ethiopië een informele manier van verzekeren. Zo helpt de hele buurt zowel financieel als praktisch bij een uitvaart en komt er nooit iemand alleen te staan.



Draadstaal
Draadstaal: Afl. 3

Satirisch sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de huid kruipen van onbekende Nederlanders. Ze geven een stem aan landgenoten die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de overdaad aan crises in Nederland proberen te slaan.



Project Rembrandt
Project Rembrandt: Afl. 5

In deze aflevering draait alles om kleur. Onder een stralende zon in een weelderige wijngaard wanen de schilders zich in Frankrijk, het land waar Georges Seurat het kleurrijke pointillisme bedacht. Ook in de vrije opdracht moeten de schilders kleur inzetten, dit keer om emotie op doek te vangen. Daarvoor krijgen ze een scène uit een sprookjesachtige theatershow te zien. Gastjurylid is iemand die niet uit het theater weg te denken is, namelijk Karin Bloemen.



Dwars door de Lage Landen
Dwars door de Lage Landen: Afl. 1

Arnout Hauben maakt zich klaar om nog één keer door Nederland en België te wandelen. Vanuit Lauwersoog vertrekt hij in het gezelschap van cameraman Philippe Niclaes en geluidsman Ruben Callens richting De Panne in België. Hun eerste etappes leiden hen door Friesland, waar ze kennismaken met de eigenzinnige, maar sympathieke inwoners. In Dokkum gaat Arnout op zoek naar een stukje schedel van de Heilige Bonifatius, een missionaris die in 8e eeuw niet echt warm ontvangen werd door de Friezen.



Koningshuis the musical
Koningshuis the musical: Afl. 5

Het is de dag voor de honderdste voorstelling en de lontjes bij de cast en crew worden steeds korter. Wanneer Hans 2 alsnog bezwijkt onder de druk, wordt Ming de derde vertolker van Willem-Alexander die week. Roel en zijn cameraploeg doen door toedoen van geluidsman Sywert een schokkende ontdekking in de paardenstal backstage, waardoor Roel een breekpunt bereikt.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 16

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Vroege vogels
Vroege Vogels: De Waterwinbossen: er zijn bonte spechten en alpenwatersalamanders, er is zandgrond e

Er is een plek in Zeeland waar alles nét een beetje anders is dan in de rest van deze provincie: de Waterwinbossen. Hier voelen zowel de middelste bonte specht als de alpenwatersalamander zich thuis. In dit natuur- en waterwingebied in Zeeuws-Vlaanderen vind je geen vette zeeklei, maar zandgrond. Geen landbouw, maar bos en hierdoor zie je allerlei soorten die elders in Zeeland niet te vinden zijn. Op de warme zandgrond ziet Menno Bentveld de eerste bladrozetten ontluiken en geniet natuurfilmer Stijn van de baltsende patrijzen.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 15

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 112

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Formule 1
NOS Formule 1: Afl. 5

Verslag van de Formule 1 GP van China, Shanghai International Circuit, Shanghai.



Groep 8 aan de macht
Groep 8 aan de macht: Afl. 6

Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Utrecht voor een wel heel zwaar probleem. Nederland beweegt te weinig. Het uitgelezen moment voor groep 8 om op een creatieve manier hun stad in beweging te krijgen en zo veel mogelijk collectieve calorieën te verbranden.



Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 8

Rachel leert hoe je op de juiste manier een politiehond traint: ze begint met het trainen van een kip. En ze gaat mee met boevenspotter Jaime in Amsterdam. Lukt het ze om een zakkenroller te spotten?



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 16

Violist Sergey en pianiste Lusine Khachatryan brengen Armeense muziek en een stuk van Ysaye. * Jonge Helden Ashley Stapelfeldt en het Musetta Ensemble voeren Ah, je ris de me voir si belle uit Charles Gounods Faust uit. * Het Groot Omroepkoor, pianist Nicolas van Poucke en harmoniumspeler Dirk Luijmes brengen o.l.v. Benjamin Goodson Rossini's Petite Messe Solennelle. * De Hoge Tafel: contrabassist James Oesi bespreekt arrangementen. Met basgitarist Mark Haanstra en teorbist Mike Fentross speelt hij zijn eigen Bist du bei mir van Bach. * Cor Bakker vertelt over het Modern Jazz Quartet. Met vibrafonist Frits Landesbergen speelt hij hun Django.



FORMULA 1
FORMULA 1: Fernando Alonso Sets Fastest Lap | 2024 Chinese Grand Prix | DHL

Ride onboard with the Aston Martin driver as he clocks the fastest lap at the Shanghai International Circuit - powered by DHL. 👉 Klik hier more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 16

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Gio
Gio: JULLIE MEEST GESTELDE VRAGEN BEANTWOORDEN!🔑

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Wildernis onder water
Wildernis onder water: Zodra de koude wintermaanden in zicht zijn, komt de waternatuur massaal in ac

Zodra de koude wintermaanden in zicht zijn, komt de waternatuur massaal in actie. Waterplanten ontwikkelen slimme tactieken om de kou te overleven en sommige insecten maken zelfs 'antivries' aan tegen de vorst. Om de kou voor te zijn, verlaat de paling zo snel mogelijk ons land. Eén dier voelt zich heel goed thuis in de winter: de boerenaal, een zeldzame zoetwaterkabeljauw, plant zich juist voort onder het ijs. Duikers Matthijs de Vos en Arthur de Bruijn gaan op zoek.



Enkeltje Verweggistan
Enkeltje Verweggistan: Afl. 6

De negenjarige Guy verhuist met zijn broertje Eli en ouders voorgoed naar Afrika. Daar gaat hij midden in de savanne van Botswana wonen. Zal hij daar kunnen wennen, tussen de gevaarlijke tijgers en olifanten?



vThorben
vThorben: Traps Neerzetten Om Te Trollen! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Traps Neerzetten Om Te Trollen! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @Santino_YT @PattoYT @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Sami Yusuf
Sami Yusuf: Afl. 2

Concertregistratie van het concert dat de wereldwijd succesvolle zanger, componist en muzikant Sami Yusuf gaf tijdens het Holland Festival 2022. Hiervoor werkte hij met zijn vaste musici nauw samen met kamerkoor Cappella Amsterdam en het Amsterdams Andalusisch Orkest. Yusuf verweeft hun tradities, de westerse klassieke koorzang en Arabo-Andalusische muziek, in een gezamenlijke viering van muziek die culturele grenzen ontstijgt.



EnzoKnol
EnzoKnol: NOËL SCHRIKT HIER ZO ERG VAN! 😂 #3904

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌











FORMULA 1
FORMULA 1: Fernando Alonso: Still the Best Starter in F1 😮‍💨

Watch the exciting start for Fernando Alonso at the 2024 Chinese Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers' Reaction After the Race | 2024 Chinese Grand Prix

We hear from the grid after an eventful first race back in Shanghai after five years, as home favourite Zhou Guanyu discusses his emotions, McLaren’s Lando Norris reflects on a P2 finish, and Max Verstappen claims another victory with Red Bull. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP



FORMULA 1
FORMULA 1: Emotional First Home Race for Zhou 🥹

The return of the Chinese Grand Prix 2024 also marks Zhou Guanyu’s first home race here in Shanghai. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Hoelang Pikt U Het Nog ? | TOESTAND IN DE WERELD #2

Bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op Klik hier Bedankt voor uw steun 🙏🏼



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 16

Op vier basisscholen steunen we de bouw van toiletten, de aanleg van kranen en groentetuinen. Zo verbeteren we het onderwijs en de gezondheid van 226 kinderen.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 15

Een jaar geleden werd Inez Weski gearresteerd op verdenking van deelname aan een criminele organisatie, van strafrechtadvocaat naar de beklaagdenbank. Na haar vrijlating leek ze van de aardbodem verdwenen. Te gast: oud-strafrechtadvocaat Inez Weski over haar boek Het geluid van de stilte, dat deze week verscheen. * Afgelopen maandag de presentatie van de Voorjaarsnota en woensdag naar Washington voor het IMF. Het zijn drukke tijden voor demissionair minister van Financiën Steven van Weyenberg. En dat terwijl hij de politiek eigenlijk vaarwel had gezegd. * De nieuwsfoto is gekozen door fotograaf Ilvy Njiokiktjien.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: STAMPEN | Kinderliedjes | Minidisco | #shorts

#shorts van het kinderliedje: Stampen. Liedje over Stampie het Nijlpaard. Wie komt daar aangestampt, wie maakt daar zo’n geluid? Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van STAMPEN Jongens en meisjes, luister goed! Horen jullie wie daar aankomt? Dat is Stampie het Nijlpaard! Stamp stamp stamp Stamp stamp stamp Stamp stamp stamp Wie komt daar aan gestampt Wie maakt daar zo’n geluid Wie heeft er dikke poten En een grijze huid Wie heeft kleine oren En een korte staart Wie heeft er zulke tanden En wie komt daar met een vaart Stampie is een nijlpaard Hij is imposant Hij is echt gigantisch Aan de buitenkant Van binnen is hij lief En heel zacht van aard Stampie Stamp Ons leuke nijlpaard Stamp stamp stamp Wat gebeurt er allemaal Stamp stamp stamp Wat een herrie en kabaal Stamp stamp stamp Je kunt niet blijven staan Gauw uit de weg Want Stampie komt eraan En nu allemaal stampen in de maat! Ja, zo gaat ie goed! Stampie is een nijlpaard Hij is nogal zwaar Hij lijkt wat onhandig Maar dat is geen bezwaar Hij is dol op water Maar houdt ook van het land Het liefste luiert hij Aan de waterkant Stamp stamp stamp Wat gebeurt er allemaal Stamp stamp stamp Wat een herrie en kabaal Stamp stamp stamp Je kunt niet blijven staan Gauw uit de weg Want Stampie komt eraan En dan gaan we nu met z’n allen meedoen met Stampie Let op, dat gaat zo…. Stampen stampen stampen stampen Stampen stampen stampen stampen Stampen stampen stampen stampen Stampen stampen stampen stampen Stampen stampen stampen stampen Stampen stampen stampen stampen Stampen stampen stampen stampen - Yeah! Wie komt daar aan gestampt Wie maakt daar zo’n geluid Wie heeft er dikke poten En een grijze huid Wie heeft kleine oren En een korte staart Wie heeft er zulke tanden En komt daar met een vaart Stamp stamp stamp Wat gebeurt er allemaal Stamp stamp stamp Wat een herrie en kabaal Stamp stamp stamp Je kunt niet blijven staan Gauw uit de weg Want Stampie komt eraan Stamp stamp stamp Wat gebeurt er allemaal Stamp stamp stamp Wat een herrie en kabaal Stamp stamp stamp Je kunt niet blijven staan Gauw uit de weg Want Stampie komt eraan Nog even stampen! En klaar! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Criticaster van AZC Albergen hardhandig van het bed gelicht - De Andere Tafel S1 #

In de zevende aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman John de Vries uit Albergen en journaliste van De Andere Krant Sjoukje Dijkstra.John de Vries verzet zich sinds 2022 tegen de aangekondigde komst van een asielzoekerscentrum in voormalig hotel ’t Elshuys, recht tegenover zijn huis in Albergen. Twee dagen voor een belangrijke rechtbankzitting op 28 maart, is hij door de politie van zijn bed gelicht en vervolgens drie dagen vastgehouden op verdenking van bedreiging van burgemeester Anko Postma. Hij was dus niet aanwezig bij de rechtszaak. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2024 Chinese Grand Prix

Catch up on the key moments from Shanghai - a race featuring a first home Grand Prix for Zhou Guanyu, plenty of overtakes and much more. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 18

Jezus die als een herder voor ons zorgt, is een beeld dat veel mensen van plaatjes in de kinderbijbel kennen, maar wat betekent Jezus als 'Goede Herder' nu echt en willen wij ons wel laten leiden door Hem? Het zijn vragen waar dr. Ilse Visser over nadenkt. Ook klinken er liederen over Jezus als herder in ons leven.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 6

Zo'n 2,5 miljoen jaar geleden begon de periode van de ijstijd. Een koude wereld met bijzondere dieren zoals wolharige mammoeten en reuzenherten. Maar hoe koud was de ijstijd eigenlijk? En sneeuwde het de hele dag? Expert Bram Langeveld laat met een proef zien dat de overblijfselen uit de ijstijd nog steeds zichtbaar zijn in het landschap van Nederland. We onderzoeken de schedel van een neanderthaler en zien het verschil met de moderne mens. Expeditielid Marije Zuurveld beklimt een gletsjer op IJsland met gevaar voor eigen leven. En hoe kan het dat in de geschiedenis van de aarde warme periodes zich afwisselen met koude periodes?



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Te gast: Kajsa Ollongren, Ingrid Thijssen, Rob de Wijk en Raymond Mens.

Demissionair minister van Defensie Kajsa Ollongren over de militaire conflicten in Oekraïne en het Midden-Oosten. * Voorzitter van VNO-NCW Ingrid Thijssen over het mogelijke scenario van een oorlogseconomie. * Hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk over zijn nieuwe boek Het nieuwe IJzeren Gordijn. * Amerika-kenner Raymond Mens over de hitfilm Civil War, over een hedendaagse burgeroorlog in de Verenigde Staten. * Een update van de rechtszaken tegen oud-president Donald Trump.



Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Heilig Hart van Jezuskerk. Celebrant: Carlos Ivan Martíne

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Heilig Hart van Jezuskerk. Celebrant: Carlos Ivan Martínez.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 15

Ramon Roks is priesterstudent van het bisdom Den Bosch. Op deze Roepingenzondag vertelt hij wat het voor hem betekent om 'geroepen te worden'. En hij vertelt wat hij kan betekenen voor gelovigen in deze tijd.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Vijf heerlijke goals! 😍🔥

De samenvatting van PSV Vrouwen - sc Heerenveen Vrouwen. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 15

Giovanca ontmoet Martijn van Leerdam, de dominee van de Pauluskerk in Rotterdam. Hij vertelt dat hij alleen al door zijn functie op bewondering kan rekenen, maar hij vindt het jammer dat we elkaar vaak bewonderen om de verkeerde dingen: geld, een bepaalde functie, een mooi huis, status. Voor Martijn zit het daar totaal niet in. Hij heeft bewondering voor de bezoekers van de Pauluskerk, mensen die vanaf de grond hun leven proberen op te bouwen. Zij knokken, verliezen en staan daarna weer op.



Zappsport Kantine
Zappsport Kantine: Afl. 15

Met hoge snelheid door de modder crossen tijdens het NK Motorcross, de jeugd van Fortuna Sittard gaat latjetrappen in een vol stadion en Theo is omroeper op een groot sportevenement in de kantine.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Mini Vs Mega! (Roblox)

Mini Vs Mega! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



vThorben
vThorben: Bunker Bouwen Onder Het Huis Van De FAN! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Bunker Bouwen Onder Het Huis Van De FAN! (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: GEHEiME PLEK ONTDEKKEN OP PRETPARK * ALARM GAAT AF * | Bellinga Vlog #3139

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 16

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 111

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



MINDF*CK
MINDF*CK: Afl. 6

Illusionist Victor Mids opent een magische escaperoom, hij maakt voorbijgangers dief van hun eigen portemonnee en hij heeft een voodoo-illusie voor Fred van Leer.









Ziggo Sport voetbal
PSG - Lyon

Van dit programma is geen informatie beschikbaar