True
Talentenjacht.TV - TV kijken via internet, de beste Talentenjacht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

13-04-2024
















Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 104 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 april, 22:38 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Ziggo Sport voetbal
HL TOR - JUV

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 15

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



PSV
PSV: INTERVIEWS | 'Today was the full package' 👊

Interviews na PSV - Vitesse. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Kwakman: 'Moment waar ik lang naar toegewerkt heb' | Reactie

Dave Kwakman maakte tegen RKC Waalwijk zijn basisdebuut. Na afloop verscheen de middenvelder voor de camera. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Ziggo Sport racing


Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 14

Oude ambachten zijn steeds minder populair onder millennials, terwijl onze samenleving erop leunt. Denk aan de schoenmaker of de restaurateur van de Domtoren. Hoe kan de aanwas gewaarborgd blijven?





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Raadsleden stoppen door werkdruk. Eén op de tien gekozen volksvertegenwoordigers is inmiddels, halverwege hun vierjarige ambtsperiode, gestopt. We spreken Henk Bouwmans van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. * Spanningen tussen Iran en Israël. Wat is precies de rol van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu in het conflict met Iran? * Verzet in Myanmar. In Myanmar hebben rebellengroepen, die vechten tegen de militaire junta, deze week de belangrijke grensplaats Myawaddy veroverd. Mustafa Marghadi is net terug uit Myanmar en sprak daar met verzetsmensen die met gevaar voor eigen leven een illegale radiozender in de lucht houden.



Even tot hier
Even tot hier: Afl. 2

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties. Riemen vast om op razend tempo al het nieuws de revue te laten passeren.







EnzoKnol
EnzoKnol: WIE KAN HET LANGST VLIEGEN?! #3896

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Gort over de Grens
Gort over de Grens: Afl. 5

Op het chicste kasteel van Frankrijk probeert Ilja wijn te slurpen zonder het geluid van een leeglopend gootsteenputje na te doen en in een afgelegen ruïne ontmoet hij een geheimzinnige wijnmakelaar die hem de geheimen van de wijnhandel in Bordeaux ontsluiert. Happend naar adem van verbijstering betreedt hij een geheime kelder met de grootste wijncollectie op aarde (maar krijgt daar geen druppel van te drinken).



MINDF*CK
MINDF*CK: Afl. 5

Illusionist Victor Mids reist terug in de tijd, probeert toeval naar zijn hand te zetten en beïnvloedt met taal het brein van schrijfster Paulien Cornelisse.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 15

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Ik Hou Van Holland
Ik Hou van Holland

Melody Klaver, Jamie Trenite, Geraldine Kemper en Andries Tunru gaan de strijd met elkaar aan.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 5

Lange tijd was het donker en koud op de aarde na het inslaan van de meteoriet die ervoor heeft gezorgd dat de dino's zijn uitgestorven. We vervolgen onze tijdreis en zien welke dieren deze inslag wel hebben overleefd. Door de enorme veranderingen kregen zoogdieren alle kans om uit te groeien. Maar wat is een zoogdier precies? En hoe herken je ze? We ontmoeten onze verre voorouders en ontdekken overblijfselen in ons skelet. Expert Mátyás Bittenbinder legt uit of wij mensen nou wel of niet van de apen afstammen. Expeditielid Nizar is op Curaçao en werkt mee aan een bijzondere opdracht en gaat koraal bijplanten onderwater.



Kassa
Kassa: Afl. 15

Vorig jaar werd 28 miljoen euro buitgemaakt door bankhelpdeskfraude. Wat moet je beginnen als je je zuurverdiende spaargeld op deze manier kwijt raakt en je geen persoonlijk contact krijgt met jouw bank? Het overkwam tientallen gedupeerde klanten van de Bunq Bank, die nog steeds in totale paniek verkeren. En we duiken in de wereld van de online veilingsites. Probeer jij weleens voor een prikkie een hotelovernachting, dagje weg of restaurantbezoek te scoren? Krijg je dan wel echt de laagste prijs?



Popquiz Oranje
Popquiz Oranje: Afl. 2

Met BNNVARA-presentator Dzifa Kusenuh, NPO Radio 2-dj Jeroen van Inkel, actrice Anniek Pfeiffer, programmamaker Roel Maalderink, zangeres en musicalactrice Sita Vermeulen en oud-politicus Klaas Dijkhoff.





FORMULA 1
FORMULA 1: Chaos Before the race even started! 😅

Relive the drama in 2005 as Michael Schumacher and Christijan Albers collided, forcing both drivers back to the pits. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 104

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Steken en Prikken
Steken en Prikken: Afl. 4

Emma of Jurre laat zich bijten door een hazelworm. Dit is geen worm, geen slang, maar een hagedis. De hazelworm wordt vaak gevonden onder de hazelaar, de boom die de hazelnoot produceert. Wie laat zich bijten door deze hazelworm?





Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 14

In Noordwijk gaat Thomas samen met Lisette over het strand struinen. Voor Lisette is struinen dé manier om te vertragen, verwonderen en verzamelen. Van haar vondsten maakt ze struinkunst. En dat hoeft allemaal niet perfect. 'We moeten meer rommelen en laten mislukken. Dat is juist waardevol.' In Roden kruipen we 's ochtends vroeg met vissersechtpaar Froukje en Toby uit hun tentje. Het stel uit Veendam reist door heel Nederland om op karpers te vissen en zo hun medemens te 'vispireren'. In de Bilt hebben Lilian en haar zoon Teun hun twee hobby's samengebundeld tot een prachtig initiatief.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 15 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 april, 18:29 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 39

Op het herinneringsbankje voor haar broertje Wytze ontmoet Marleen Anne van Hulten. Al van jongs af aan was ze fan van haar vrolijke broertje. Als hij steeds meer drugs nodig heeft om zich rustig in zijn hoofd te voelen, slaat het noodlot toe. * Na het overlijden van zijn vrouw vertrekt Dirk van Doesburg vol vragen en verdriet op de brommer naar Santiago, zoekend naar antwoorden op de vele vragen die hij heeft en als afleiding voor zijn verdriet en lusteloosheid. Na een reis 6535 kilometer en veel mooie herinneringen gaat het weer beter met Dirk.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 89

Wat ging er mis in Weiteveen? * MBO-studenten met dyscalculie moeten ook de rekentoets halen * Hoe (on)gezond is intermittent fasting? * Waterleidingbedrijf Vitens wil verplichte maatregelen voor waterbesparing



Voor het blok
Voor het blok: Afl. 10

Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. De blokken willen één ding: iedereen de afgrond in duwen! Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 15

De 26-jarige Clementine is geboren met de oogaandoening staar. Als ze op haar 20e haar zwangerschap volledig blind raakt, stort haar leven in. Ze wil niet meer naar buiten, bang dat er iets met haar gebeurt. Gelukkig regelt EO Metterdaad-partner See You dat mensen zoals Clementine een opleiding kunnen volgen bij een instituut voor blinden en slechtzienden, zodat zij zelfstandig leren leven. Clementine zit al bijna zes maanden op deze school en heeft binnenkort haar examen, waarna ze weer naar huis mag.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 14

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 15

Geen kind mag buitengesloten worden door armoede. Nationaal Fonds Kinderhulp helpt hen door dingen zoals een dagje uit, een fiets of een bijdrage aan een opleiding mogelijk te maken.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 14

Samenzang vanuit Leiden, Utrecht en Loenen aan de Vecht met liederen die God prijzen om al het natuurschoon dat onze planeet rijk is. Met medewerking van Tenira Sturm, Ars Musica en Mannenkoor de Gouwestem.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 11

Anne is trots en blij dat hij Pinar als vriendin heeft, maar Ravi baalt want nu moet hij zijn beste vriend delen. Anne op zijn beurt is boos omdat Ravi hem geen tijd gunt met Pinar. De twee krijgen hooglopende ruzie met elkaar. Anne wil indruk maken op Pinar, door te doen alsof hij haar liefde voor biologie met haar deelt. Dit gaat mis als ze bij de biologieles braakballen moeten ontleden. Patrick wordt naar voren gehaald om samen met Naomi leadzanger te worden. Dit is voor Naomi een klap in het gezicht. Ze besluit Patrick stiekem bang te maken in de hoop dat hij terugkrabbelt. Maar dat plan keert zich tegen haar als MC er lucht van krijgt.



De verandering
De Verandering: Afl. 15

Robert Bron wordt als kind seksueel misbruikt door een oudere jongen uit de straat. De bedreigingen die de jongen tegen hem uit zijn zo heftig, dat hij thuis niets durft te vertellen. Op een dag besluit hij de confrontatie met de dader aan te gaan.



Gio
Gio: ZOUDEN MIJN FAMILIE EN VRIENDEN VOOR MIJ LIEGEN? VERTROUWENSTEST😂

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team van De Grote Tuinverbouwing heeft een uitdaging in Zwolle. Hans-Peter en Ingrid hebben een enorme tuin, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Aan Ivo de schone taak om een landelijke tuin te ontwerpen. Djamilla brengt kleur en warmte in de woonkamer.









NOS EK Voetbal Magazine
NOS EK Voetbal Magazine: Afl. 4

Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK Voetbal worden voorgesteld. Er komen iedere keer twee landen aan bod.



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 15

In Boswerk volgen we de makers van het gelijknamige boek, met een liefdevol eerbetoon aan het bos en de bomen. En dat in een Nederland, waar de bomen terrein verliezen.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 15

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Highlights Willem II - Jong AZ

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 14

Jada Borsato zingt haar nieuwe nummer Blik Op Jou en Robert van Hemert treedt op met Zout, Zout, Zuur.



AFC Ajax
AFC Ajax: Cruyff Legacy 14K Run 🏃‍♂️🏃‍♀️ | 'Johan zou ontzettend trots zijn geweest!' ♥️

Op 7 april was het weer tijd voor de 14k Run van de Cruyff Foundation. Wij brachten Daphne Koster van haar huis naar de start en spraken daar met onder andere Frank Rijkaard, Sjaak Swart en Jordi Cruijff. #JohanCruijff ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Fortuna Sittard - Feyenoord | Eredivisie #30

Feyenoord gaat zondag in speelronde 30 van de Eredivisie op bezoek bij Fortuna Sittard. Winnen we deze keer wel van het team van oud-Feyenoorder Danny Buijs? Met deze nieuwe Preview ga jij in elk geval optimaal voorbereid het weekend in. Veel kijkplezier! Bekijk alles over de wedstrijd tegen Fortuna Sittard in de Matchday Collection op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 14

Marije Zuurveld en Nienke van Dijk nemen het tegen elkaar op. De acteurs van H3L strijden tegen de acteurs van Alles Flex in The Battle klimmen. Wie legt het parcours het snelst af en gaat er met de beker vandoor?





Close Up
Close Up: Hoe is het om als klassiek getrainde, Japanse concertpianiste terecht te komen in het vrij

Hoe is het om als klassiek getrainde, Japanse concertpianiste terecht te komen in het vrije, tolerante Denemarken? Als twintiger verhuist Eriko Makimura naar Kopenhagen en opeens kijkt ze met een andere blik naar haar strenge Japanse opvoeding en het huwelijk waarin ze mishandeld werd. In Kopenhagen ontdekt ze haar creatieve en excentrieke kant en ontwikkelt ze zich tot een veelzijdige kunstenares.



vThorben
vThorben: Ik Ben Toegelaten Tot KLEURSTAD In Minecraft!

Bedankt voor het kijken naar Ik Ben Toegelaten Tot KLEURSTAD In Minecraft! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUXY OVERWON HAAR ANGST VOOR DE TANDARTS | Bellinga Vlog #3133

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 75

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 103

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.