True
Talentenjacht.TV - TV kijken via internet, de beste Talentenjacht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

31-01-2023
Ordinary Joe
Ordinary Joe

Agent Joe probeert indruk te maken op Amy's familie. Verpleger Joe maakt een belangrijke roadtrip met Chris. Muzikant Joe bereikt een dieptepunt.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting PSV - FC Twente

14m ago - Een samenvatting van de wedstrijd in de Azerion Vrouwen Eredivisie van 31 januari 2023.



Chicago Fire
Chicago Fire

Iemand die dierbaar is voor de brandweerkazerne raakt betrokken bij een enorme kettingbotsing. Brett en Foster krijgen een verontrustend telefoontje, terwijl de relatie van Kidd en Severide op de proef wordt gesteld.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Roxane Knetemann bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de kloof tussen de stad en het platteland, ontmoeting tussen Macron en Rutte en de hoge oversterftecijfers.



New Amsterdam
New Amsterdam

Reynolds moet kiezen tussen de liefde en kostbare tijd doorbrengen met zijn vader. Bloom beseft de gevolgen van haar acties en zet een onverwachte stap binnen de relatie met haar zus. Max helpt een IC-stagiaire die worstelt met het verlies van een patiënt. Dr. Wilder krijgt een aanbod waardoor ze moet kiezen tussen haar gemeenschap en haar carrière.



Down the Road
Down the Road

De groep ontwaakt op de volgende bestemming in Frankrijk: Normandië. Hier steekt Gordon Troy een hart onder de riem die heftig nieuws heeft gekregen van zijn vriendin uit Nederland. De groep bezoekt een oorlogsmonument en een invasiestrand. Deze excursie zorgt voor heftige emoties. Ook wordt er kennisgemaakt met de Franse haute cuisine tijdens het eten van slakken en worden er opnieuw angsten overwonnen tijdens een rondje paragliden langs de Normandische kust.



Good Sam
Good Sam

De strijd tussen dr. Sam Griffith en dr. Rob "Griff" Griffith is weer aan de gang. Het neemt een schokkende wending die hun gezinsdynamiek en de toekomst van het ziekenhuis onherroepelijk verandert.



HLF8
HLF8

Harddrugs worden gelegaliseerd. Niet in Nederland, maar in Canada. Vandaag starten ze met een 3-jarig experiment. Veel voetballers kunnen de verhuisdozen weer uit de schuur halen want vanavond sluit om 23.59 de transfermarkt. En Pamela, A Love Story is nu te zien. De nieuwe Netflix-docu die het sekssymbool van de jaren 90 Pamela Anderson in een ander licht zet.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

de date van Frans en Jackie is al meteen bijzonder. Het is begrijpelijk dat Frans er nog in moet komen. De date van Kayleigh en Timothy kwam traag op gang. Maar misschien is de kinderwens wel te vervangen voor iets met schubben of een vachtje



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

De laatste week op het Blok gaat van start, maar de teams vinden nog altijd tijd voor sabotage. Na een verhitte kameronthulling zijn de teams namelijk weer enorm verdeeld.