True
Talentenjacht.TV - TV kijken via internet, de beste Talentenjacht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

26-01-2023
Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Ajax - FC Volendam

14m ago - Een samenvatting van de Eredivisie-wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam van donderdag 26 januari 2023.











Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de protesten in Iran, de discussie tussen Johan Derksen en Angela de Jong en de zes opgepakte klimaatactivisten.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Groningen - SC Cambuur

13m ago - Een samenvatting van de Eredivisie-wedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur van donderdag 26 januari 2023.





Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser doet uitspraak

In het Friese dorpje Arum is de strijd losgebarsten tussen het echtpaar Henny en Pieter en hun buurvrouw Anja. Zij zou namelijk een flink stuk van hun tuin hebben ingepikt, toen ze een nieuwe schutting liet zetten. Als mr. Visser en Viktor ter plaatse komen om de zaak te onderzoeken, doen zij een opzienbarende ontdekking. Wie van de buren zal in Arum zijn Waterloo vinden?



HLF8
HLF8

Homoseksualiteit is geen misdaad, maar wel een zonde - Tenminste, dat beweert Paus Franciscus Het is de dag van het respect in de zorg - Toch hebben huisartsen veelal met agressie te maken En moet er een einde komen aan kinderboerderijen? Jan Slagter, Henk Krol, Merel Ek, Fred Teeven en Evelien de Bruijn





Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Terwijl de teams op dreef zijn met de tuinen, voegt Wolf belangrijke taken toe aan de toch al lange lijstjes. De budgetten worden krap en de teams beseffen hoe hard ze deze overwinning nodig hebben.