True
Talentenjacht.TV - TV kijken via internet, de beste Talentenjacht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

25-01-2023
Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Feyenoord - N.E.C.

23m ago - Samenvatting van de 18de speelronde in de Eredivisie gespeeld op woensdag 25 Januari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Utrecht - Excelsior

9m ago - Samenvatting van de 18de speelronde in de Eredivisie gespeeld op woensdag 25 Januari.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

In Hart van Nederland: een kijkje achter de schermen bij de opsporing van Lucky, de crimineel die in Zwijndrecht twee vrouwen neerschoot. En zeker een kwart van de bevolking twijfelt of de Holocaust wel echt zo heeft plaats gevonden.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard - sc Heerenveen

10m ago - Samenvatting van de 18de speelronde in de Eredivisie gespeeld op woensdag 25 Januari.











Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Angela de Jong bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Een kwart van de jongeren ontkent de holocaust, de levering van tanks aan Oekraïne en de oversterfte in het land.





The Rookie Feds
The Rookie Feds

Simone en Laura ontdekken belangrijke informatie over hoe een gewelddadige relatie verband houdt met het misdrijf. Terwijl ze het motief van de moordenaar bespreken, vliegen de vonken ervanaf tussen Laura en haar voormalige collega.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Go Ahead Eagles - AZ

7m ago - Samenvatting van de 18de speelronde in de Eredivisie gespeeld op woensdag 25 Januari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Vitesse - FC Twente

19m ago - Samenvatting van de 18de speelronde in de Eredivisie gespeeld op woensdag 25 Januari.













The Rookie
The Rookie

Rosalind zint op wraak en Baileys leven staat op het spel. Terwijl de klok tikt, bundelen de LAPD en de FBI hun krachten.



The Rookie
The Rookie

Rosalind zint op wraak en Baileys leven staat op het spel. Terwijl de klok tikt, bundelen de LAPD en de FBI hun krachten.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

In Berkel en Rodenrijs wonen Manon en Ronald samen met hun twee kinderen Angelique (23) en Danie?l (15). De twee dochters van Manon die niet meer thuis wonen, Esmeralda en Charlotte, hebben het gezin opgegeven. Ze zien de emoties hoog oplopen bij hun moeder en zijn bang dat de bom gaat barsten. Want in dit huis zorgt niet alleen het gezin voor een overvloed aan spullen, ook het werk van Ronald als gastouder zorgt voor een enorme overlast en frustratie bij Manon. Juist wanneer Manon uit de luiers en het speelgoed is gegroeid, ligt het huis er vol mee. Ze heeft behoefte aan een net, opgeruimd en volwassen huis, maar Ronald wil ook zijn kinderopvang aan huis blijven runnen. Deze tegenstelling zorgt voor een enorme kloof tussen beide partners. Zo erg dat ze zelfs niet meer samen slapen. Viktor en zijn team gaan aan de slag om het gezin weer bij elkaar te brengen op een manier die recht doet aan hun beider wensen.











HLF8
HLF8

Een kwart van de NLsers onder de 40 twijfelt over het bestaan van de holocaust. Faalt het onderwijs? Het mysterie van de hoge oversterfte, waarom gaan er zoveel mensen dood? En een megablunder van een Belgische minister en Mark Rutte. Vanavond aan tafel: Catherine Keyl, Wierd Duk, Lisa Westerveld, Fien Vermeulen en Filemon Wesselink.







Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Charon en Jorn gaan meteen op zoek naar de verschillen. Maar je hoeft niet precies hetzelfde te zijn voor een goede klik. Saskia wordt meer dan hartelijk ontvangen door het vrolijke konijntje van Eelco. En het is al snel duidelijk dat die twee wel oren naar elkaar hebben.



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Nog een teamlid moet uit de race stappen en de invaller zorgt voor spanning. Gebrek aan communicatie levert problemen op voor sommige teams.