True
Talentenjacht.TV - TV kijken via internet, de beste Talentenjacht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

04-01-2023
The Rookie Feds
The Rookie Feds

Simone wil zich aansluiten bij Garza's nieuwe eenheid, terwijl het team de moord op een ingenieur onderzoekt.



The Rookie
The Rookie

Agent John Nolan staat opnieuw oog in oog met seriemoordenaar Rosalind Dyer. Agenten Bradford en Chen werken undercover met rechercheur Lopez en de politie van Las Vegas om de leiders van een grote criminele organisatie te arresteren.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Dick uit Houten is jarenlang mantelzorger voor zijn vrouw geweest en sinds haar overlijden, vijf jaar geleden, is het huis onveranderd gebleven. De afgelopen jaren vluchtte Dick voor de enorme hoeveelheid spullen en het verdriet. Zijn twee dochters Lieneke en Marijke hebben hun vader opgegeven voor 'Je Huis Op Orde', omdat ze hem een opgeruimd huis gunnen waarin hij zich thuis voelt. Inmiddels vindt Dick het ook tijd om los te laten en misschien een nieuwe liefde in zijn leven. Daarnaast wil hij graag ruimte maken voor logeerpartijtjes van zijn kleinkinderen. Die waren tot dan toe onmogelijk vanwege een grote hoeveelheid opgestapelde spullen in de slaapkamers. Nu er ruimte is in Dicks hart gaan Viktor en zijn dreamteam ervoor zorgen dat die ruimte ook in zijn huis komt.



HLF8
HLF8

Het invoeren van het nieuwe energieplafond zorgt voor een enorme chaos bij de klantenservice van energieleveranciers. Ondanks de vergrijzing blijft Nederland maar groeien. En een nieuwe trend in China: het klonen van huisdieren.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Loes en Willem gaan meteen voor de gezelligheid. Maar het lijkt erop dat Willem niet mee wil in het ritme van Loes. Joyce en Ardy boeken nog een dagje bij, maar helemaal los is Ardy nog niet.



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

De spanningen lopen op naarmate de ruzies voortduren. Ambitieuze plannen vallen wellicht in het water, als bepaalde teams er niet in slagen om samen te werken.