True
Talentenjacht.TV - TV kijken via internet, de beste Talentenjacht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

17-01-2023
Ordinary Joe
Ordinary Joe

Muzikant Joe mag het volkslied zingen bij een Giants-wedstrijd. Vanwege hun gedeelde liefde voor football, schept agent Joe een band met een nieuwe vriend. Verpleger Joe en Jenny hebben zo elk hun eigen overwinning.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Zuster Getrudis Kuipers - die jarenlang een kindertehuis bestierde in Chili - reageert op de beschuldigingen van kinderroof aan haar adres. Verder vallen zorgmedewerkers met long covid tussen wal en schip. Ze willen compensatie voor de moeilijke situatie waarin ze zijn terecht gekomen. En een opmerkelijke vondst op een terras in Den Bosch. Twee dronken mannen laten zomaar en pony achter!



Chicago Fire
Chicago Fire

Severide kampt met een groot verlies en Kidd probeert hem op elke manier bij te staan. Na een reddingsactie vermoedt Brett dat de tiene,r die betrokken was bij het auto-ongeluk, iets verbergt.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de opgepakte IS-veiligheidschef, bezoek Hoekstra & Rutte aan Biden en discriminatieverbod LHBTIQ+-gemeenschap.



New Amsterdam
New Amsterdam

Max ontdekt een inkomstgenererende afdeling in het ziekenhuis, met ernstige juridische gevolgen. Iggy komt een conciërge tegen met buitengewone talenten. Reynolds behandelt een inspirerende patiënt en maakt plannen voor zijn vader. Wilders jonge patiënt leert haar om geen overhaaste conclusies te trekken bij het stellen van een diagnose.



Good Sam
Good Sam

Terwijl Griff zich voorbereidt op zijn officiële terugkeer naar de operatiekamer, doet ziekenhuisbestuursvoorzitter Tina Kingsley een schokkende aankondiging die de toekomst van Lakeshore Sentinel bedreigt. Lex ontmoet haar nieuwe baas en het conflict tussen Isan en Joey komt tot een hoogtepunt. Het chirurgische team bereidt zich voor op een longtransplantatie waarbij veel op het spel staat.



Down the Road
Down the Road

Gordon neemt de groep mee naar de Middeleeuwse plaats Dinant, waar Troy te kampen krijgt met wat tegenslagen. Hij schrikt erg van de slaapaccommodatie: een huifkar. En op liefdesgebied komen er gevoelens los waar hij zich geen raad mee weet. Na een feestelijke avond in Middeleeuwse stijl wordt de zelfstandigheid van het reisgezelschap op de proef gesteld tijdens een opdracht in Dinant, die voor heftige taalbarrières zorgt.



HLF8
HLF8

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Voor Orlando zijn zijn auto's heilig, maar Jenny heeft een veel sterkere krachtbron. Maar poolen vinden ze wel allebei leuk en dat schept toch een band.



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

De teams hebben problemen met geld en mankracht. Er gebeurt een hoop deze week, dus kunnen de teams het zich wel veroorloven om verstrikt te raken in geheimen en leugens?